• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Триер

МПЦО „Свети Апостол Павле“ Триер

адреса: Rheinstraße 38, 54292 Trier
е-маил:Trier@mpee.mk
 
Свештеник: Трајче Грозданов
е-маил: o.Trajce@mpee.mk
Моб: +49 176 20477352

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец