• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Копер

МПЦО „Богојавление“ Водици -Копер
MPCO “Bogojavlenie - Vodici“ Koper

Obrtniska 28,
6000 Koper, Slovenija

Претседател: Донев Јонче
моб: + 386 40 474336
e-mail: koper@mpee.mk


презвитер Дејан Миловски
моб: + 386 64 275 905
е-маил: o.dejan@mpee.mk  

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец