• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Нимберг

МПЦО „Свети Атанасиј“ - Нинберг
MPCO “Sveti Atanasij” - Nurnberg

Peterskapelle
Kapellenstrasse 12
90478 Nürnberg

Претседател: Петров Перо
моб: + 49 151 11243919
e-mail: nimberg@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец