• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Неиве

МПЦО „Св.Архангел Михаил“ - Неиве, Италија

Via Rocca 8,
12052 Neive (CN) - Italia

e-mail:neive@mpee.mk


Претседател/Парохиски свештеник:
Протопрезвитер Михајло Матевски
моб: + 39 32 02104865
e-mail: o.mihajlo@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец