• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Мајнц

МПЦО „Свети Никола“- Мајнц
Makedonisch-Orthodoxe Kirchengemainde
“Sv. Nikola” e.V. - Mainz

August-Horch-strasse 4,
55129 Mainz-Hechtsheim

Парохиски свештеник во
МПЦО „Св. Никола“ - Мајнц
презвитер Константин Павлевски
моб: + 491 739 000 849
e-mail: o.konstantin@mpee.mk

веб: www.sveti-nikola.de

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец