• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Официјалните е-маил адреси на ЕЕ

Официјалните емаил адреси со доменот на нашата епархија *@mpee.mk. 

Негово Високопреосвештенство Митрополит
Европски - Pimen@mpee.mk 

Кабинет Скопје:
➢ Sekretar@mpee.mk
➢ Referent@mpee.mk
➢ KABINET@mpee.mk

Свештено служители од европската епархија:

➢ O.Blazo@mpee.mk (Малме)
➢ O.Evtim@mpee.mk (Копенхаген)
➢ O.Kirko@mpee.mk (Загреб)
➢ O.Daniel@mpee.mk (Париз)
➢ O.Kliment@mpee.mk (Пјаченца)
➢ O.Mihajlo@mpee.mk (Неиве)
➢ O.Valentin@mpee.mk (Виена)
➢ O.Viktor@mpee.mk (Лондон)
➢ O.Dejan@mpee.mk (Копер)
➢ O.Mitko@mpee.mk (Крањ)
➢ O.Dusko@mpee.mk (Дортмунд)
➢ O.Konstantin@mpee.mk (Маинц)
➢ O.Mile@mpee.mk (Минхен)
➢ O.Trajce@mpee.mk  (Келн)
➢ O.Oliver@mpee.mk (Берлин)
➢ O.Tose@mpee.mk (Хановер)
➢ O.Goran@mpee.mk (Тринген)
➢ O.Dragi@mpee.mk (Лoкарно)
➢ ...

Црковни општини: 

➢ ... имеНАградот@mpee.мк

(во изработка)