• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Jубилеј за радост и обединување - 25 години Европска Епархија на МПЦ-ОА

Јубилеј за радост и обединување - 25 години Европска Епархија на МПЦ-ОА
 

Само заедно ќе можеме да опстанеме и да се радуваме на новоизградените цркви, да бидеме сплотени и овој јубилеј нека ни биде поттик за уште многу нови изградби и осветувања. Нека ни биде поттик за редовни Богослужби и цркви полни со народ.

Oваа година ќе го прославиме нашиот јубилеј „25 годишни“ од своето основање, за кој дополнително ќе ве информираме по собранието.