• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Книги


  „Што напишав, напишав“ - Европски Митрополит, г. Пимен / 2011 год
 


           „Патувајќи“ - Европски Митрополит, г. Пимен / 2017 год

† Начинот на исхрана треба да се усклади со силата и здраствената состојба на телото. Кога е здраво, да се ограничи колку што е потребно; а кога е слабо, малку да му се попушти.
Блажени Диадох Фотикиски (400—474)