• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Календарче

Епархиско календарче 2018 


 


 


 


 

.
.

.
.

.
.
.

.
.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

православно календарче 2012 

† Начинот на исхрана треба да се усклади со силата и здраствената состојба на телото. Кога е здраво, да се ограничи колку што е потребно; а кога е слабо, малку да му се попушти.
Блажени Диадох Фотикиски (400—474)